896 Inspirerend ademwerk

Praktijk Mark Venema

Meer grip op je leven!

Inspirerend ademwerk

Wat is nu ademwerk bij Praktijk Mark Venema?

Tijdens een ademsessie gebruiken we een intentie, maken we tonen, bewegen we het lichaam en word je begeleid met kleine interventies (drukpunten) om het lichaam te steunen en de ademhaling te openen. In de sessie werken we naar de verbonden ademhaling en ontspannen we de ietwat actievere ademhaling, waardoor de ademsessie meer levensenergie geeft (ook wel prana, of chi), die zorgt voor een verhoging van de energie. Hierdoor zullen levenservaringen die ergens in het lichaam in het celgeheugen liggen opgeslagen worden belicht en zo kunnen ze getransformeerd worden.

Door de verhoogde levensenergie die de actieve ademhaling geeft, ontstaat er een stroom naar die delen in het lichaam waar de energie laag is; laten we deze pijnplekken noemen. De pijnplekken kunnen geheeld worden, opgevuld, getransformeerd door de positieve krachtige energie die er door het ademen ontstaat.

Een sessie neemt ongeveer 1,5 uur in beslag en het is raadzaam om geen belangrijke afspraken na de sessie te plannen. Neem na de sessie wat tijd voor jezelf.

Voordelen van de ademsessie:

  • Door onderdrukte gevoelens los te laten ontstaat er ruimte voor gevoelens van mogelijkheden, geluk en krijg je meer inzicht, vrijheid en openheid in verbinding met de wereld.
  • Het verruimt en geeft meer lucht en opluchting.
  • Een ademsessie helpt om het lichaam te ontgiften en meer balans te brengen in het lichaam. Het kan zijn dat fysieke pijntjes verdwijnen door de ontspanning die er ontstaat.

Let wel op: je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen grenzen en gezondheid.

Ademwerk is niet voor iedereen geschikt. Als je zwanger bent of hartklachten, bipolaire/psychische problemen of oogproblemen hebt, dan raad ik dit af. Raadpleeg bij twijfel eerst je huisarts voordat je een ademsessie ondergaat.


Onze openingstijden

maandag
09:00-22:00

dinsdag
09:00-22:00

woensdag
09:00-22:00

donderdag
09:00-22:00

vrijdag
09:00-22:00

Praktijk Mark Venema

Pionier 21

9602 HP Hoogezand

 

Tel. 06 - 10 93 76 71

info@praktijkmarkvenema.nl

 


Praktijk Mark Venema | Powered by LogiCare | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring